Switch Services

Maak het verschil…

Het verschil maken met persoonlijke aandacht: dat is onze inzet. Dat bewijzen we ook met Backoffice-plus: ons complete pakket services voor de backoffice. Services die we afstemmen op de persoonlijke wensen van werkgevers en zzp’ers. Wat hebt u nodig om zorgeloos te kunnen focussen op uw vakmanschap en ondernemersvisie? Met Backoffice-plus haalt u meer rendement uit uw kwaliteiten!

Backoffice-plus

Voor elk succesvol bedrijf is een goed georganiseerde backoffice onmisbaar. Is administratie niet uw ding? Of gaat de business zo goed dat u er gewoon geen tijd voor hebt? Wij ondersteunen u graag met services op maat, zoals:

 • Payrollen
  U kiest uw medewerkers en stuurt uw mensen aan. De rest regelen wij: lonen worden betaald, belastingen en premies worden tijdig afgedragen en alle zaken rond de arbeidsovereenkomsten worden perfect geregeld. Een hele zorg minder!
 • Debiteurenbeheer
  Onze incassospecialisten zorgen ervoor dat uw klanten op tijd betalen. Dat bespaart werk én levert u geld op!
 • Administratie
  De boekhouding geheel of gedeeltelijk uitbesteden? U mag het zeggen, want wij hebben er de juiste mensen voor!
 • HRM-services
  Goede medewerkers zijn goud waard, zeker in deze tijd. Hoe creëert u een optimale, stimulerende werkomgeving? Van ARBO-advies tot persoonlijke coaching: op Switch Services kunt u rekenen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bel 073-7820403 en maak een afspraak met Didi Brok.

Menu